top of page
Louise konfirmation-5.jpg

Anläggningen

Hem   /   Om Åh   /   Anläggningen

Huvudbyggnaden

Boende

Hotellstandard

På andra våningen är tio av våra gästrum placerade. Vi har åtta *tvåbäddsrum och två enkelrum, fyra av dessa enkel-/ tvåbäddsrum är handikappsanpassade, två av tvåbäddsrummen har dagbädd som snabbt kan förvandlas till dubbelsäng. Samtliga rum har dusch och wc.

Stora konferenssalen

En stor och ljus lokal belägen i huvudbyggnaden, utrustad med teleslinga , storbilds-TV/video, ljudanläggning, whiteboard och blädderblock. Denna lokal ligger i anslutning till Biblioteket, som också kan användas som konferensrum. Genom att öppna skjutväggen mot Biblioteket kan dessa två lokaler användas som en enda stor.

Biosittning: 60 personer/120 personer
Skolsittning: 40 personer/90 personer
U-bord: 22 personer

Blå rummet och Gröna rummet ligger i anslutning och kan användas som grupprum.

Gröna rummet

Konferensrum för mindre grupper. Ligger i anslutning till Biblioteket på andra våningen i huvudbyggnaden. Lokalen är utrustad med TV som kan sammankopplas med dator, whiteboard och blädderblock.

Styrelsebord: 10 personer

Blå rummet

Konferensrum för mindre grupper. Ligger i anslutning till Biblioteket på andra våningen i huvudbyggnaden. Lokalen är utrustad med TV som kan sammankopplas med dator och blädderblock.

Styrelsebord: 10-12 personer

Västgötastugan

Boende

Ungdomsboende

Här finns tio rum med vardera fyra bäddar, våningssängar. Varje rum har tvättställ, medan dusch och wc finns lättillgängligt i korridoren.

Röda rummet

Rymlig konferenslokal med öppen spis, belägen i  Västgötastugan. Lokalen är utrustad med storbilds-TV/video, ljudanläggning, whiteboard och blädderblock. Två grupprum i samma hus, Bruna rummet och Vita rummet, finns en trappa ner.

Biosittning: 80 personer
Skolsittning: 60 personer
U-bord: 40 personer

Bruna rummet

Mötesrum i källaren av Västgötastugan utrustad med whiteboard, TV, video, DVD och blädderblock.

Biosittning: 40 personer
Skolsittning: 25 personer

Vita rummet

Mötesrum för små grupper. Det är i källaren av Västgötastugan. Utrustad med TV, DVD och blädderblock. Lämplig för 10 – 12 personer.

Göteborgsstugan