top of page
Louise konfirmation-5.jpg

Anläggningen

Hem   /   Om Åh   /   Anläggningen

Huvudbyggnaden

Boende

Hotellstandard

På andra våningen är tio av våra gästrum placerade. Vi har åtta *tvåbäddsrum och två enkelrum, fyra av dessa enkel-/ tvåbäddsrum är handikappsanpassade, två av tvåbäddsrummen har dagbädd som snabbt kan förvandlas till dubbelsäng. Samtliga rum har dusch och wc.

Stora konferenssalen

En stor och ljus lokal belägen i huvudbyggnaden, utrustad med teleslinga , storbilds-TV/video, ljudanläggning, whiteboard och blädderblock. Denna lokal ligger i anslutning till Biblioteket, som också kan användas som konferensrum. Genom att öppna skjutväggen mot Biblioteket kan dessa två lokaler användas som en enda stor.

Biosittning: 60 personer/120 personer
Skolsittning: 40 personer/90 personer
U-bord: 22 personer

Blå rummet och Gröna rummet ligger i anslutning och kan användas som grupprum.

Gröna rummet

Konferensrum för mindre grupper. Ligger i anslutning till Biblioteket på andra våningen i huvudbyggnaden. Lokalen är utrustad med TV som kan sammankopplas med dator, whiteboard och blädderblock.

Styrelsebord: 10 personer

Blå rummet

Konferensrum för mindre grupper. Ligger i anslutning till Biblioteket på andra våningen i huvudbyggnaden. Lokalen är utrustad med TV som kan sammankopplas med dator och blädderblock.

Styrelsebord: 10-12 personer

Västgötastugan

Boende

Ungdomsboende

Här finns tio rum med vardera fyra bäddar, våningssängar. Varje rum har tvättställ, medan dusch och wc finns lättillgängligt i korridoren.

Röda rummet

Rymlig konferenslokal med öppen spis, belägen i  Västgötastugan. Lokalen är utrustad med storbilds-TV/video, ljudanläggning, whiteboard och blädderblock. Två grupprum i samma hus, Bruna rummet och Vita rummet, finns en trappa ner.

Biosittning: 80 personer
Skolsittning: 60 personer
U-bord: 40 personer

Bruna rummet

Mötesrum i källaren av Västgötastugan utrustad med whiteboard, TV, video, DVD och blädderblock.

Biosittning: 40 personer
Skolsittning: 25 personer

Vita rummet

Mötesrum för små grupper. Det är i källaren av Västgötastugan. Utrustad med TV, DVD och blädderblock. Lämplig för 10 – 12 personer.

Göteborgsstugan

Boende

Enklare standard

Göteborgsstugan är även denna en separat byggnad, beläget mellan Huvudbyggnaden och Bohusstugan. Göteborgsstugan har åtta *tvåbäddsrum. Dessa rum har tvättställ på rummet, dusch och wc finns i korridorerna. Här finner du också ett trevligt sällskapsrum med öppen spis. I anslutning till sällskapsrummet finns ett pentry. Åtta rum med totalt 16 bäddar.

Göteborgstugans sällskapsrum

Ett trivsamt konferensrum i norsk allmogestil med öppen spis. Utrustad med whiteboard, TV, Blu-Ray-spelare, ljudanläggning och blädderblock.

Biosittning: 40 personer
Skolsittning: 20 personer

Hallandsstugan

Boende

Enklare standard

Även Hallandsstugan är en egen byggnad och här finns två fyrbäddsrum med d/wc samt sex *tvåbäddsrum. Dessa rum har tvättställ, medan dusch och wc finns i korridoren.

Hallandstugans sällskapsrum

Liten möteslokal med plats för 10 personer. Utrustade med whiteboard, TV, Blu-Ray-spelare och blädderblock.

Planskiss-Hallandsstugan1.jpg

Stallmästargården

Stallmästargården

Enklare konferenslokal. Utrustad med skrivtavla, TV, video, DVD och blädderblock.

Biosittning: 50 personer
Skolsittning: 35 personer

Stora Stallmästargården U 20 (1).jpg

Paviljongen

Ett gammaldags lusthus . Den gröna åttkantiga paviljongen med sin vackra takutsmyckning i guld har funnits på Åh sedan gamla tider. Där har man förr njutit av vacker musik och kanske tagit en svängom. Idag använder vi Paviljongen sommartid som grupprum, café, extra matsal för upp till 40 personer, för konstutställning och diverse annat.

Åh kyrka

Vid större samlingar och konferenser finns möjlighet att förlägga dessa i vår vackra  kyrka. Kyrkan är utrustad med teleslinga, högtalaranläggning,  storbildsvideo, DVD,  OH  och blädderblock.

Antal platser: ca 330 personer

Vi har även ett antal grupprum som kan hyras i anslutning till våra konferenslokaler.

Det finns en fristående projektor att låna, men glöm ej att förboka.

Bohusstugan