top of page
DSC06354.jpg

Stöd Åh

Vill du hjälpa oss några dagar per år?

Är du trädgårdsmästare, rörmokare, elektriker, snickare, sömmerska, fönsterputsare, datatekniker eller något annat. Kan du tänka dig att ställa upp några dagar per år för att hjälpa oss här på gården med lite av varje?

Vi kan inte betala något för din insats, men trevligt sällskap under arbetet kan vi bjuda på. Vi tänkte skaffa oss ett register med personer som kan tänka sig att hjälpa till och som vi kan ringa när det behövs. Verkar det intressant, ring Erik Stenberg-Roos, telefon 0522-77 98 84 så kan vi berätta mera.

Sponsra Åh!

Varje år besöker över 50 000 personer Åh kyrka i gudstjänster, samlingar och möten. Det är härligt att den får vara ett så naturligt centrum och en samlingsplats på gården. Men dagligt bruk sliter. Det finns en del som behöver åtgärdas i kyrkan; altarringen, korgolvet, bänkar behöver målas, nya kuddar i bänkarna, golv slipas och lackas listan är lång… Vill du vara med och hjälpa till och sponsra Åh kyrka vänligen sätt in din gåva på bankgirot som står nedan eller via swish. Märk ”Åh kyrka renovering”.

BG: 782-2075

Swish: 123 132 31 46

Kollektcirkulär

Vi får ofta kollekter från församlingarna. Detta är vi mycket tacksamma för. Det betyder mycket för vår verksamhet att vi har detta stöd ute i stiftet. Ibland önskar man ett kollektcirkulär för dessa tillfällen.

Ladda ner en hälsning och kollektvädjan från stiftsgården:

Minnesgåva

Ge en minnesgåva i samband med en begravning till minnet av en kär anhörig eller vän med en gåva till Åh Stifts- Och Konferensgård.

bottom of page