top of page
DSC06567-HDR.jpg

Konferens

Åh Stifts- och Konferensgård ligger vid vår vackra bohuskust. Här kan ni i lugn och ro samla tankarna och fatta kloka beslut . Vår vackra miljö, goda mat och bekväma rum hjälper er att få igång kreativiteten i gruppen! Vi arbetar aktivt med er för att er konferens, möte eller samling skall bli lyckad på alla plan – från rätt val av lokal, logi, mat och kringaktiviteter. Vi har lång erfarenhet av konferenser och möten och hjälper er gärna med goda råd och idéer! Vi har flera olika konferens- och möteslokaler att erbjuda, allt från det intima rummet för bara några få deltagare till vår vackra Kyrka med plats för upp till 330 deltagare.

Så om syftet är att öka kreativiteten, gemenskapen, en kick-off eller ett av-tack hjälper vi er mer än gärna att organisera detta och tackar er för att ni väljer Åh för ert nästa möte!

DSC06579-HDR.jpg
DSC06618-HDR.jpg

Stora konferenssalen

En stor och ljus lokal belägen i huvudbyggnaden, utrustad med teleslinga , projektor, ljudanläggning, whiteboard och blädderblock. Denna lokal ligger i anslutning till Biblioteket, som också kan användas som konferensrum. Genom att öppna skjutväggen mot Biblioteket kan dessa två lokaler användas som en enda stor.

Biosittning: 60 personer/120 personer
Skolsittning: 40 personer/90 personer
U-bord: 22 personer

Blå rummet och Gröna rummet ligger i anslutning och kan användas som grupprum.

 

Gröna rummet & Blå rummet

Konferensrum för mindre grupper. Ligger i anslutning till Biblioteket på andra våningen i huvudbyggnaden.

Lokalen är utrustad med TV som kan sammankopplas med dator, whiteboard och blädderblock.

Styrelsebord: 10-12 personer

Våra paket

DSC06567-HDR.jpg

Dagskonferens

Lokalhyra, förmiddagsfika, lunch med salladsbuffé, kaffe eller te och efterrätt samt eftermiddagsfika. Även vatten och frukt i lokalen samt konferensservice.

DSC06615-HDR.jpg

Dygnkonferens

Lokalhyra, förmiddagsfika, lunch med salladsbuffé, kaffe eller te och efterrätt, eftermiddagsfika, 2-rätters middag, övernattning i enkelrum med frukost. Även vatten och frukt i lokalen samt konferensservice.

DSC06648-HDR.jpg

Tvådagarskonferens

Lokalhyra och logi med helpension i enkelrum från förmiddagsfika dag 1 till eftermiddagsfika dag 2, 3-rätters middag på kvällen. Även vatten och frukt i lokalen samt konferensservice.

DSC06570-HDR.jpg
DSC06844.jpg

Restaurang

250 platser med fantastisk havsutsikt och mat.

Lokaler

Välj bland våra olika konferens- och grupprum.

Kontakta oss

Å 252, 459 94 Ljungskile

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tack för ditt meddalnde!

bottom of page