top of page

tors 11 juli

|

Åh Stiftsgård

Musik på altanen: Per-Ivar & vemodet

Singersongwriter Per-Ivar bjuder tillsammans Magnus Sjöqvist på en kväll med svenskt vemod och amerikanska gitarrer. Musik, mat & möten.

Musik på altanen: Per-Ivar & vemodet
Musik på altanen: Per-Ivar & vemodet

Tid och plats

2 fler datum

11 juli 2024 18:00 – 20:30

Åh Stiftsgård, Å 252, 459 94 Ljungskile, Sverige

Om evenemanget

Åh Stifts- och konferensgård bjuder in i till tre musikkvällar i juli med musik, mat och möten. Boka bord med havsutsikt och njut av sommarbuffé, efterrätt och livemusik

18.00 Sommarbuffé

19.00 Musik på altanen

Sittplats på altanen, sommarbuffe, efterrätt, livemusik. 350 kr

Begränsat antal platser.

Per-Ivar släppte sitt debutalbum ”Sen kommer September” 2018 efter att han som nybliven 50-åring upptäckte att han kan skriva låtar. När låtskrivarprocessen väl tagit fart kunde han inte sluta och sen debuten har han släppt ytterligare två album samt ett gäng singlar. Allt detta i nära samarbete med producenten Magnus Sjöqvist som också brukar vara med live och spela elgitarr.

Per-Ivars låtskriveri tar sin utgångspunkt i det egna livet, det som berör, vrider om, upprör och tröstar, det finns ett vemodigt stråk i texterna som närmast kan beskrivas som Skandinaviskt även om musiken är präglad av gitarrer från Amerika. Per-Ivar och hans låtar har spelats flitigt i P4väst och han hörs både nu och då i nattradions ”Vaken”. Per-Ivar och Magnus ser fram emot att få presentera musiken på Åh Stiftsgård och har valt att kalla konserten ”Per-Ivar & vemodet”!

I samarbete med Sensus studieförbund

Portioner

  • Musik på altanen

    350,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page