top of page

sön 20 juli

|

Åh Stiftsgård

Konfirmandläger 2025 Sommar-släkten

Anmäl dig till ett oförglömlig konfirmationsläger på Åh Stiftsgård med Sommar-släkten.

Anmälan stänger 15 aug. 2024 12:00

Konfirmandläger 2025 Sommar-släkten
Konfirmandläger 2025 Sommar-släkten

Tid och plats

20 juli 2025 17:00 – 11 aug. 2025 17:00

Åh Stiftsgård, Å 252, 459 94 Ljungskile, Sverige

Om evenemanget

Att vara konfirmand

Som konfirmand på Åh är du välkommen med dina frågor och funderingar om livet och den kristna tro. Vi pratar om bibeln, om att vara människa, relationer och gemenskap, vårt ansvar för skapelsen och de frågor du tycker är viktiga.

Vi vill att du som konfirmand på Åh skall få uppleva en skapande, varm och kärleksfull miljö. Vi är många ledare runt er konfirmander och tillsammans får vi upptäcka mer om den kristna tron. På Åh möter du närheten till havet och vacker natur och såklart en kyrka fylld med liv, glädje, härliga gudstjänster och andakter.

I varje grupp finns unga ledare, musiker och präst, som ansvarar för träffarna och lägren. I grupperna deltar också faddrar, som är före detta konfirmander. Faddrarna finns med som förebedjare och extra stöd för konfirmanderna.

Präst under rekrytering men information kommer.

Datum 20 juli - 11 augusti

Konfirmationsdag tisdag den 11 augusti

Kostnad 9500kr

Plats Åh Stifts- och konferensgård

Anmälan

Via anmälningsformuläret här på sidan. Platserna brukar fyllas tidigt, först till kvarn gäller. Ungdomar från hela landet och utlandssvenskar är alla välkomna att anmäla sig.

Konfirmationsavgift 

Konfirmationsavgiften, efter clearing-bidraget (för medlem eller blivande medlem i Svenska Kyrkan)  har dragits bort, är 9 500 kr. Avgiften är uppdelad på tre delbetalningar, den första är anmälningsavgiften 1 500 kr som betalas in när du har fått besked om plats i en av våra konfirmandgrupper (återbetalas ej vid avbokning).  Den andra delbetalningen på 8 000 kr betalas innan första lägret skall vara oss tillhanda innan sommarlägret. 

Mer information om detta samt faktura kommer i god tid innan första lägret.

Fyra konfirmandgrupper

Åh har fyra konfirmandgrupper 2025. Alla grupper har sin konfirmation på Åh men med lite olika upplägg för träffar och läger. 

Anmälan stänger 15 aug. 2024 12:00

Dela detta evenemang

bottom of page