top of page

tors 20 feb.

|

Åh Stiftsgård

Konfirmandläger 2025 Johan-Släkten

Anmäl dig till ett oförglömlig konfirmationsläger på Åh Stiftsgård med Johan-släkten.

Fullbokat - Kontakta boka@ahstiftsgard.se för anmälan till väntelistan!
Se andra evenemang
Konfirmandläger 2025 Johan-Släkten
Konfirmandläger 2025 Johan-Släkten

Tid och plats

20 feb. 2025 17:00 – 23 feb. 2025 14:00

Åh Stiftsgård, Å 252, 459 94 Ljungskile, Sverige

Om evenemanget

Att vara konfirmand

Som konfirmand på Åh är du välkommen med dina frågor och funderingar om livet och den kristna tro. Vi pratar om bibeln, om att vara människa, relationer och gemenskap, vårt ansvar för skapelsen och de frågor du tycker är viktiga.

Vi vill att du som konfirmand på Åh skall få uppleva en skapande, varm och kärleksfull miljö. Vi är många ledare runt er konfirmander och tillsammans får vi upptäcka mer om den kristna tron. På Åh möter du närheten till havet och vacker natur och såklart en kyrka fylld med liv, glädje, härliga gudstjänster och andakter.

I varje grupp finns unga ledare, musiker och präst, som ansvarar för träffarna och lägren. I grupperna deltar också faddrar, som är före detta konfirmander. Faddrarna finns med som förebedjare och extra stöd för konfirmanderna.

Präst Johan Hylander, Präst i Sävedalens församling, johan.hylander@svenskakyrkan.se. 031-3404285

Datum 20 – 23 februari, 23 april -271 april och 19 juni – 8 juli. 

Konfirmationsdag tisdag den 8 juli

Kostnad 12500kr

Plats Åh Stifts- och konferensgård

Anmälan

Via anmälningsformuläret här på sidan. Platserna brukar fyllas tidigt, först till kvarn gäller. Ungdomar från hela landet och utlandssvenskar är alla välkomna att anmäla sig.

Konfirmationsavgift 

Konfirmationsavgiften, efter clearing-bidraget (för medlem eller blivande medlem i Svenska Kyrkan)  har dragits bort, är 12 500 kr. Avgiften är uppdelad på tre delbetalningar, den första är anmälningsavgiften 1 500 kr som betalas in när du har fått besked om plats i en av våra konfirmandgrupper (återbetalas ej vid avbokning).  Den andra delbetalningen på 5 500 kr betalas innan första lägret och den tredje delbetalningen på 5 500 kr skall vara oss tillhanda innan sommarlägret. Mer information om detta samt faktura kommer i god tid innan första lägret.

Fyra konfirmandgrupper

Åh har fyra konfirmandgrupper 2025. Alla grupper har sin konfirmation på Åh men med lite olika upplägg för träffar och läger. 

Dela detta evenemang

bottom of page