top of page

tors 15 feb.

|

Åh Stiftsgård

Konfirmandläger 2024 Louise-Släkten

Anmäl dig till ett oförglömlig konfirmationsläger på Åh Stiftsgård med Louise-släkten.

Bokningen stängd kontakta oss för reservplats! info@ahstiftsgard.se
Se andra evenemang
Konfirmandläger 2024 Louise-Släkten
Konfirmandläger 2024 Louise-Släkten

Tid och plats

1 fler datum

15 feb. 2024 13:00 – 18 feb. 2024 13:00

Åh Stiftsgård, Å 252, 459 94 Ljungskile, Sverige

Om evenemanget

Att vara konfirmand

Som konfirmand på Åh är du välkommen med dina frågor och funderingar om livet och tron. Du lär dig om bibeln och kristen tro. Vi pratar om att vara människa, relationer och gemenskap, vårt ansvar för skapelsen och de frågor du tycker är viktiga.

Vi vill att du som konfirmand på Åh skall få uppleva en skapande, varm och kärleksfull miljö. Vi är många ledare runt er konfirmander och tillsammans vill vi få upptäcka mer om den kristna tron. Närheten till havet och vacker natur hjälper till med detta. Och såklart en kyrka fylld med liv och glädje, härliga gudstjänster och andakter.

I konfirmandgruppen finns unga ledare, musiker och präst, som ansvarar för lägret. I grupperna deltar också faddrar, som är före detta konfirmander. Faddrarna finns med som förebedjare och extra stöd för konfirmanderna.

Präst Louise Sjölund, Åh Stifts- och Konferensgård. Tel: 0736- 58 64 50. E-post: louise.sjolund@ahstiftsgard.se 

Datum 15 – 18 februari, 28 mars - 1 april och 28 juni – 16 juli. 

Konfirmationsdag tisdag den 16 juli

Kostnad 12500kr

Plats Åh Stifts- och konferensgård

Anmälan

Via anmälningsformuläret här på sidan. Platserna brukar fyllas tidigt, först till kvarn gäller. Ungdomar från hela landet och utlandssvenskar är alla välkomna att anmäla sig.

Konfirmationsavgift 

Konfirmationsavgiften, efter clearing-bidraget har dragits bort, är 12 500 kr. Avgiften är uppdelad på tre delbetalningar, den första är anmälningsavgiften 1 500 kr som betalas in när du har fått besked om plats i en av våra konfirmandgrupper (återbetalas ej vid avbokning).  Den andra delbetalningen på 5 500 kr betalas innan första lägret och den tredje delbetalningen på 5 500 kr skall vara oss tillhanda innan sommarlägret. Mer information om detta samt faktura kommer i god tid innan första lägret.

Tre konfirmandgrupper

Åh har tre konfirmandgrupper 2024. Alla grupper har sin konfirmation på Åh men med lite olika upplägg för träffar och läger. Läs mer här om Johan-släkten och Mats-släkten. 

Dela detta evenemang

bottom of page