top of page

ons 15 feb.

|

Åh Stiftsgård

Konfirmandläger 2023 Louise-Släkten

Anmäl dig till ett oförglömlig konfirmationsläger på Åh Stiftsgård med Louise-släkten.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Konfirmandläger 2023 Louise-Släkten
Konfirmandläger 2023 Louise-Släkten

Tid och plats

15 feb. 2023 10:00 – 19 feb. 2023 19:00

Åh Stiftsgård, Å 252, 459 94 Ljungskile, Sverige

Om evenemanget

Vi vill att konfirmanderna på Åh skall få leva i en skapande, varm och kärleksfull miljö. Närheten till havet och vacker natur hjälper till med detta. En kyrka fylld med liv, glädje och lovsång likaså. Vi är många ledare runt konfirmanderna som är glada över dem, ber för dem och för dem djupare in i den kristna tron.

Åh-släkterna 

Att läsa på Åh skiljer sig något från hur konfirmationsläsning vanligtvis brukar se ut i en allmän församling. Läsningen är uppdelad på tre lägerperioder.

En konfirmandgrupp kallas ”släkt” och varje släkt indelas i tre ”familjer”. I varje familj finns det två ledare som är trygga och ansvarsfulla kristna ungdomar. Just detta är unikt för Åh. Många har beskrivit det som att om man läser på Åh så blir man en del av den stora Åh-familjen och gemenskapen som delas av alla tidigare konfirmander som har läst här. Konfirmanden omges av en positiv, välkomnande och trygg atmosfär.

Vi har också en musiker i varje släkt. Vi satsar mycket på lovsång och musik. Under de två första lägren har vi också faddrar, som är före detta konfirmander. Faddrarna finns med som förebedjare och extra stöd för konfirmanderna. Även faddrarna får tid och möjlighet att utvecklas i sin kristna tro. Faddrarna tillför något alldeles extra! De får varje konfirmand att känna sig välkommen och sedd.

Louise-släkten  Präst: Louise Sjölund, Åh Stifts- och Konferensgård Tel: 0736- 58 64 50 E-post: louise.sjolund@ahstiftsgard.se

Läsperioder: 15 – 19 februari, 6- 10 april och 29 juni – 18 juli. Konfirmationsdag: tisdagen den 18 juli

Har du inte varit på Åh tidigare och funderar på att bli konfirmand hos oss, är du och din familj självklart välkomna att besöka oss. Vi firar högmässa klockan 11.00 på söndagar, vilket är ett bra tillfälle att komma.

Anmälan 

Anmälan till konfirmationsundervisningen sker senast den 31 augusti 2022. I formuläret fyller du i vilken av släkterna (Louise eller Johan) som du önskar som första val. Vi går i tur ordning – allt eftersom anmälningarna kommer in – så anmäl dig tidigt. Ungdomar från hela landet och utlandssvenskar är alla välkomna att anmäla sig.

Konfirmationsavgift 

Konfirmationsavgiften, efter clearing-bidraget har dragits bort, är 12 500 kr. Avgiften är uppdelad på tre delbetalningar, den första är anmälningsavgiften 1 500 kr som betalas in när du har fått besked om plats i en av våra konfirmandgrupper (återbetalas ej vid avbokning).  Den andra delbetalningen på 5 500 kr betalas innan första lägret och den tredje delbetalningen på 5 500 kr skall vara oss tillhanda innan sommarlägret. Mer information om detta samt faktura kommer i god tid innan första lägret.

Dela detta evenemang

bottom of page