top of page

lör 14 dec.

|

Åh Stiftsgård

En stilla jul med Anders Ekborg

på begäran kommer han tillbaka till Åh kyrka med sin prisade julkonsert i en hjärtlig hyllning till julens budskap om kärlek, gemenskap och hopp.

En stilla jul med Anders Ekborg
En stilla jul med Anders Ekborg

Tid och plats

14 dec. 2024 17:30 – 21:30

Åh Stiftsgård, å 252, 459 94 Ljungskile, Sweden

Om evenemanget

Förläng er vistelse med Supé, konsert samt övernattning del i tvåbäddsrum och avnjut en härlig frukostbuffé innan hemresa.

Pris 1.495kr per person, enkelrumstillägg 250kr 

Ni gör era val nedan, bokar man inklusive logi skriver man i bokningsformuläret antal Kött/Fisk/Vegetarisk

Önskar ni enbart konsert utan supé följ länken  konsertbiljett här

EN STILLA JUL – Anders Ekborg, på begäran kommer han tillbaks med sin prisade julkonsert!

Anders Ekborg behöver ingen presentation för flertalet i Sverige, efter att ha gjort succé i historiska musikaluppsättningar som Kristina från Duvemåla, Chess på svenska, Såsom i himmelen m.fl. m.fl., ett antal filmer o TV roller (Tomten är far till alla barn m.fl. mfl.) är han känd för de flesta av oss. Men att han sen gjort upp emot 1000 konserter som sångsolist i Sverige och utomlands under mer än 30 år kanske inte alla känner till. Nu senast har vi också fått knyta lite närmare bekantskap med honom i `Sveriges mästerkock VIP" Med en röst som smyger sig in i själens innersta vrår och en närvaro som trollbinder, är Anders Ekborg inte bara en sångare och skådespelare, utan en förmedlare av julens härliga känsla. Inför årets upplaga av den hyllade traditionen "En Stilla Jul" tar Anders Ekborg återigen Sverige med storm på en storslagen turné.

Årets turné, som inleds med premiär i Sundsvall den 21 november och sträcker sig över 24 orter, är inte bara en konsertturné utan en årlig resa för alla som älskar julens värme och musikaliska förtrollning. Anders, med sin osvikliga musikensemble bestående av den skicklige kapellmästaren Bengt Magnusson på gitarr, den känslige Gustaf Henriksson på piano och den mångsidige Dan Lindén på klaviatur, är redo att återigen föra publiken på en oförglömlig resa genom julens mest ikoniska sånger och personliga berättelser.

Att Anders Ekborg är förknippad med julen är ingen överraskning för någon som någonsin upplevt hans framträdanden. Med en rik repertoar av sånger och berättelser, väver han samman tradition och personlighet till en konsertupplevelse som går långt bortom enbart musiken. För många är hans röst och närvaro synonymt med julefrid och glädje.

Men "En Stilla Jul" är mer än bara en konsert. Det är en hjärtlig hyllning till julens budskap om kärlek, gemenskap och hopp. Med en karisma som strålar på scenen och en kärlek till sin publik, fortsätter han att föra vidare en uppskattad tradition som berör och förtrollar generation efter generation.

Producent: Känslogrossisten AB i samarbete med Westpoint Event AB & L.E Live

Arrangör: Westpoint Event

Önskar ni sitta ned och avnjuta en härlig supé innan konserten är menyn följande;

Förrätt:

Kallrökt lax med romcrème och rödbetspuré

Varmrätt:

Hälleflundra med rödvinssås samt lätt fräst brysselkål och mandelpotatispuré samt rostad lök

alternativt

Helstekt hjortfilé serveras med shiitake svampsås med balsamico och mandelpotatispuré, syrad schalottenlök samt lätt fräst brysselkål

Dessert:

 Mjölkchokladmousse med coulis samt mandarinkompott

Vegetar/vegan alternativ

Förrätt:

 Palsternackspannacotta smaksatt med basilika serveras med rödbetspuré

Varmrätt:

 Morots- och kronärtskocksbiffar serveras med sås på shiitakesvamp och balsamico, syrad schalottenlök samt mandelpotatispuré

Dessert: 

Veganskglass med coulis och mandarinkompott

Portioner

 • Middag & Konsert

  Välkommen att avnjuta en god supé följt utav en härlig julkonsert i julens budskap om kärlek,gemenskap och hopp En Still Jul med Anders Ekborg i Åh kyrka

  Från 1 045,00 kr till 1 745,00 kr
  • 1 045,00 kr
  • 1 045,00 kr
  • 1 045,00 kr
  • 1 495,00 kr
  • 1 745,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page