top of page

Per-Ivar & vemodet


Åh Stifts- och konferensgård arrangerar tre musikkvällar i juli med musik, mat och möten. Boka bord med havsutsikt och njut av sommarbuffé, efterrätt och livemusik. 11 juli bjuder singersongwriter Per-Ivar tillsammans Magnus Sjöqvist på en kväll med svenskt vemod och amerikanska gitarrer.


Sittplats på altanen, sommarbuffe, efterrätt, livemusik. 350 kr

Begränsat antal platser.

18.00 Sommarbuffé

19.00 Musik på altanen


Per-Ivar släppte sitt debutalbum ”Sen kommer September” 2018 efter att han som nybliven 50-åring upptäckte att han kan skriva låtar. När låtskrivarprocessen väl tagit fart kunde han inte sluta och sen debuten har han släppt ytterligare två album samt ett gäng singlar. Allt detta i nära samarbete med producenten Magnus Sjöqvist som också brukar vara med live och spela elgitarr.

Per-Ivars låtskriveri tar sin utgångspunkt i det egna livet, det som berör, vrider om, upprör och tröstar, det finns ett vemodigt stråk i texterna som närmast kan beskrivas som Skandinaviskt även om musiken är präglad av gitarrer från Amerika. Per-Ivar och hans låtar har spelats flitigt i P4väst och han hörs både nu och då i nattradions ”Vaken”. Per-Ivar och Magnus ser fram emot att få presentera musiken på Åh Stiftsgård och har valt att kalla konserten ”Per-Ivar & vemodet”!


I samarbete med Sensus studieförbundComments


bottom of page