top of page

sön 03 mars

|

Åh Stiftsgård (+ dagträffar i Göteborg)

Konfirmandläger 2024 Mats-släkten

Anmäl dig till ett oförglömlig konfirmationsläger på Åh Stiftsgård med Mats-släkten. (I samarbete med EBF)

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Konfirmandläger 2024 Mats-släkten
Konfirmandläger 2024 Mats-släkten

Tid och plats

4 fler datum

03 mars 2024 11:00 – 17:00

Åh Stiftsgård (+ dagträffar i Göteborg), Å 252, 459 94 Ljungskile, Sverige

Om evenemanget

Att vara konfirmand

Som konfirmand på Åh är du välkommen med dina frågor och funderingar om livet och tron. Du lär dig om bibeln och kristen tro. Vi pratar om att vara människa, relationer och gemenskap, vårt ansvar för skapelsen och de frågor du tycker är viktiga.

Vi vill att du som konfirmand på Åh skall få uppleva en skapande, varm och kärleksfull miljö. Vi är många ledare runt er konfirmander och tillsammans vill vi få upptäcka mer om den kristna tron. Närheten till havet och vacker natur hjälper till med detta. Och såklart en kyrka fylld med liv och glädje, härliga gudstjänster och andakter. 

I konfirmandgruppen finns unga ledare, musiker och präst, som ansvarar för lägret. I grupperna deltar också faddrar, som är före detta konfirmander. Faddrarna finns med som förebedjare och extra stöd för konfirmanderna. Mats-släkten i samarbete Brödraförsamlingen (EBF) i Göteborg, som är en fristående kristen församlingsrörelse inom Svenska kyrkan. Läs mer på ebfgbg.se.

Präst Mats Linde, föreståndare och präst EBF. mats@ebfgbg.se, 0708-261655

Datum Dagträffar lör 20 jan, sön 4 feb, sön 3 mars, lör 23 mars, lör 18 maj. Läger 19-21 april och 17-27 juni.

Konfirmationsdag torsdag 27 juni 2024

Kostnad 7500 kr

Plats Mats-släkten har sina dagträffar i EBFs lokaler på Kungsgatan 45 i Göteborg och lägren på Åh.

Anmälan

Via anmälningsformuläret här på sidan. Platserna brukar fyllas tidigt, först till kvarn gäller. Ungdomar från hela landet och utlandssvenskar är alla välkomna att anmäla sig.

Kostnad 

Avgiften, efter att clearing-bidraget har dragits bort, (gäller dig som är eller blir medlem i Svenska kyrkan), är totalt 7500kr. Anmälningsavgiften på 1500 kr som betalas in när du har fått besked om plats. (återbetalas ej vid avbokning). Resterande 6000 kr betalas innan första lägret.

Mer information och faktura kommer innan första träffen/lägret.

Tre konfirmandgrupper

Åh har tre konfirmandgrupper 2024. Alla grupper har sin konfirmation på Åh men med lite olika upplägg för träffar och läger. Läs mer här om Johan-släkten och Louise-släkten!

Dela detta evenemang

bottom of page